Öncelikle Bizim Büyük Bir Kuruluþ Olduðumuzu, Müþterilerimizin Sayýsýndan ve Bize Gelen Talepler Ve Verilen Her Yönde Hizmetlerin Sonucunda Bir Konu Üzerinden Bütün Hizmetlerimizi Tanýtmak ve Þuanda Almanya'daki Kuruluþumuzda Yayýnlarý HD Olarak Donmasýz Bir Þekilde Vermekteyiz. Verilen Yayýnlar Ýçin Minimum 3 Mb Maxsimum 8 Mb Olmak Üzere Þart Konulmaktadýr.
Merhaba Öncelikle Kotobenx IPTV Sistemleri Her Alanda Verdiði Hizmeti Geniþletmeye Karar Vermiþtir. Þuanda KOTOBENX TV Olarak Düþündüðümüz Projenin Sonuna Gelmiþ Bulunmaktayýz. 3 Adet Sinema Kanalý Olarak Kotobenx TV Logosu Ýle Verilmiþ Kotobenx IPTV Sistemleri HD Yayýn ve Localhost Özelliði Ýle Ýlk Defa Hizmet Verilmektedir.
Kotobenx TV Nedir?
Kotobenx TV ; Kotobenx IPTV Sistemleri Tarafýndan Hazýrlanan Ve Sunulan TV-IPTV Sistemidir. 3 Kanaldan Oluþmaktadýr. Kotobenx TV Logolu Kanallar Sadece " Kotobenx IPTV Sistemlerine Aittir." Herhangi Bir Çalýntý Durumu Olamaz Zaten. Yayýnlar 7/24 Aktiftir(Maç Zamaný Hariç) Verilmektedir.
Kotobenx TV Logosu Nedir?
http://kotobenx.com/

Öncelikle Kanal Listemizden Bahsedelim ;
7001-*ÝG TV 1 SD
7002-*ÝG TV 2 HD
7003-*ÝG TV 3 HD
7004-*ÝG TV 1 HD
7005-Smart spor 1 HD
7006-Smart spor 2 HD
7007-NTV SMART SPOR HD
7008-Sinema Kanalý HD
7009-Türkmax Hd
7010-Ýztv HD
7011-Showmax HD
7012-NTV SPOR HD
7013-Sinema Kanalý HD
7014-National Geoprapic Channel HD ( Belgesel)
7015-NTV
7016-FOX
7017-ATV
7018-STAR
7019-KANAL D
7020-TV2
7021-TRT3-SPOR
7022-TRT1
7023-SKY UK PAKETÝ
7024-SKY UK PAKETÝ
7025-SKY UK PAKETÝ
7026-SKY UK PAKETÝ
7027-NBA TV
7028-GS TV
7029-BJK TV
7030-FB TV
7029 - BJK TV
7030 - GS TV
IPTV Fiyat Listemiz;
3 Aylýk 65 TL
6 Aylýk 85 TL
9 Aylýk 115 TL
12 Aylýk 140 TL
Not: Konuyu Baltalamaya Çalýþan KANITSIZ Ýtimatlara Kulak Asmayýn Unutmayýnki " Meyve Veren Aðaç Taþlanýr" Ayrýca " Benim Hakkýmda Ne Düþünüyorsanýz Allah Size 10 Katýný Versin"
Yardýmcý Programlar;
Simple TV Ýndirme Linki
Simple TV Kurulum Videosu
Nstream Plugin Ýndirme Linki
Nstream Plugin Kurulum Videosu
ANDROID IPTV Eklentisi
IPHONE IPTV Eklentisi
IPAD IPTV Eklentisi
Site : Kotobenx.Com
Referanslarýmýz;
test istememle almam bir oldu arkadas cok hýzlý saolsun
malum kanallar sorunsuz extra olarak ulusal kanallarda var.
cok tskr ederim test icin
test eddim süper öneririm
test iyi kanallar iyi saolsun
gerçekten çok iligli bi kiþi ve yayýn kalitesi güzel donma yok
Harika olmuþ.Gördüðüm en iyi ip tv hizmeti Eline saðlýk.Herkese tavsiye ederim
test icin tesekkürler aninda test verdi suan icin g ayet iyi calisiyor smart sporda var
kotobenx e teþekkürler. 7003 den yayýna bakýyorum smart spor bomba gibi çalýþýyor. eline saðlýk kardeþim
evet ben daha slm yazdým hiçbirþey yazmadan hemen testi direk verdi helal olsun böyle arkadaþa
test icin tesekkurler iptv nin yayin kalitesi super test alip denemenizi tavsiye ederim
test için teþekkürler,,evet lig hd smart mevcut ama çok fazla portta ayný kanallar var mutlaka birþeyler deniyorsunuzdur,,bende takýlmalar oluyor 5 mbit hýzým belki benden kaynaklanýyordur,,umarým baþarýlý olursunuz..
enyý ýptv dýyebýlýrým ful 20kanl hepsý hd ben satýn aldým kacýrmayýnnnnn
yayýnlar sitabil teþekkürler hocam
Yayýnlar Donmuyor maç zamaný muhtemelen 720p HD olur onun haricinde arkadaþ güvenilir kendisinden iptv panel alacaðým
yayýnlar harika çok beðendim test biter bitmez alabilirim
ekler eklemez test geldi kanal geçiþleri çok hýzlý ilerleyen saatlerde sorunsuz devam ederse düþünebilirim
yayýnlar güzel ntv smartspor hd gelirse tadýndan yenmez iyi çalýþmalar
test aldým þu an stabil çalýþýyor.
hemen test alindi ve oldukca iyi ve stabil yayinlari var..
Tesekkurler..
hocam 10 numarasýn kanallar harika hýzlý stabil görüntü malum kanallarda çok çok iyi 5 gün boyunca deneyecegim þu anki durumu devam ederse kesinlikle kaliteli ve alýnmalý diye düþünüyorum
test alýndý yayýnlarýn kalitesi güzel stabil çalýþýyor.
testi denedim g**yet güzel ve baþarýlý kanallar stabil ayrýca 20 kanalýn olmasý çok güzel gereksiz diyen arkadaþlar bu kanallar muhtemelen zamanla spor kanallarýna dönecektir
az önce bende denedim arkadaþýn ip tv g**yet hýzlý ve stabil ayrýca güzel yayýnlar var herkeze hayýrlý iftarlar
Suan arkadasin 7005 ***dugu ***** yayini gercekten harika eger diger yayinlarida bu kalite verirse iptvde devrim yapar
Tebrikler dostum umarim boyle devam edersin
Lig tv HD gercekten güzel olmus
arkadaþýn serverini bende test ettim kanallar sorunsuz ne bir takýlma nede donma var
teþekkürler
yayýnlar çok net ve kesintisiz derbi maçlardada bu kalitede ise mükemmel
test eddim süper öneririm
test iyi kanallar iyi saolsun
gerçekten çok iligli bi kiþi ve yayýn kalitesi güzel donma yok
Harika olmuþ.Gördüðüm en iyi ip tv hizmetiEline saðlýk.Herkese tavsiye ederim
test icin tesekkürler aninda test verdi suan icin g ayet iyi calisiyor smart sporda var
kotobenx e teþekkürler. 7003 den yayýna bakýyorum smart spor bomba gibi çalýþýyor. eline saðlýk kardeþim![]()
malum kanal 1 malum kanal 2 býrde smart spor var býr fblýlerle gslýlerýde unutmamýþ arkadaþ yayýn kalýtesý g**yet ýyý beným net hýzým 4 mb ve g**yet stabýl seyredebýlýyorum zaten arkadaþ test ýstedýmmý anýnda verýyor diðerlerýnde en buyuk farký bu yayýný malum kanal 1 10 dakka seyrettim hiç takýlma olmadý ses problemýde yok ne dýyeyým deneyýn görün ben denedým beðendým 20 port var ama 7-8 kanal var daha
evet ben daha slm yazdým hiçbirþey yazmadan hemen testi direk verdi helal olsun böyle arkadaþa
bu güne kadar gördüðüm en iyi ip tv arkadaþlar sorunsuz takýlmasýz teþekkürler üstad emeðine saðlýk
arkadastan yeni test aldim ozelikle lig tv goruntusu super
test icin tesekkurler iptv nin yayin kalitesi super test alip denemenizi tavsiye ederim
Test aldým izlenimlerim.
***** Hd (1280:720) ve ***** SD var (544:434)
Smart Sporda ayný þekilde Sd önemli olan bunlar zaten. Planet Kanallarý Gstv Fbtv de var tabi.
fark yaratacak olan ise müþterileri ile diyaloglarý.Önümüzdeki günlerde Hazýrlýk maçlarý baþlýyor asýl o zaman server hakkýnda saðlýklý bilgi verilebilir. 5 günlük test verebilecek kadar kendine güvenen birisi umarým forumda hakkýnda küfür içeren konular açýlmaz ve çizgisini bozmaz.
test için teþekkürler,,evet lig hd smart mevcut ama çok fazla portta ayný kanallar var mutlaka birþeyler deniyorsunuzdur,,bende takýlmalar oluyor 5 mbit hýzým belki benden kaynaklanýyordur,,umarým baþarýlý olursunuz..
enyý ýptv dýyebýlýrým ful 20kanl hepsý hd ben satýn aldým kacýrmayýnnnnn
yayýnlar sitabil teþekkürler hocam
Yayýnlar Donmuyor maç zamaný muhtemelen 720p HD olur onun haricinde arkadaþ güvenilir kendisinden iptv panel alacaðým
yayýnlar harika çok beðendim test biter bitmez alabilirim
ekler eklemez test geldi kanal geçiþleri çok hýzlý ilerleyen saatlerde sorunsuz devam ederse düþünebilirim
yayýnlar süper ötesi izleme þansý buldum süreklide devam edecek zaten, bizim kanallar galaxy ve cinemaxda kotobenx in iptv platformuna eklenmiþ olup kendisine faydasýnýn olmasýný dilerim...
tavsiye ederim...
yayýnlar güzel ntv smartspor hd gelirse tadýndan yenmez iyi çalýþmalar
test aldým þu an stabil çalýþýyor.
hemen test alindi ve oldukca iyi ve stabil yayinlari var..
Tesekkurler..